Пижамата е удобство и стил и красота

Пижамата не си струва да стяга фигурата Ви. Така пижамите не ви позволяват да се чувствате в нея свободно. Следователно кройката на такъв модел не трябва да включва различни блокировки, колани, ципове и закопчалки. Елегантен модел на пижама с горна част под формата на маяк на презрамки и свободни шорти е подходящ не само за млади момичета, но и за тънки жени, които винаги искат да привлекат и да се чувстват себе си. Основното предимство на късите пижами може да се нарече способността им да подчертават тънкостта на краката на своята домакиня. Романтичните хора могат да бъдат посъветвани да закупят пижами с елегантни ръкави, успешно допълнени например с волани.

Пижамата може да е секси

Моделите пижами, изработени от деликатни, леки и прозрачни материи, ни напомнят повече за елегантни пеньоари и без съмнение жените в такива дрехи изглеждат много секси и съблазнителни. Разбира се, в пижама със сладко мече можете да се опитате да изглеждате като страстна съблазнителка, но това е изключително трудна задача. Много по-лесно е да направите това с помощта на текстури и стилове, които подчертават Вашата сексуалност. А такива пижами има в изобилие.

Предпочитание трябва да се даде на моделите пижами с кокетно, но дълбоко деколте, с игриво ажурно покритие. Не последната роля за пижами, предназначени да подчертаят сексуалността, играе материалът, той трябва да бъде приятен на допир, нежен и в същото време пластичен. Естествената коприна несъмнено отговаря на всички тези изисквания. Като по-достъпен аналог можете да изберете памук със сатенена превръзка.

Пижама с дълъг ръкав

Всяка жена сама избира каква дължина на пижамата да избере. Но си струва да се отбележи, че днес дългите, просторни модели набират все по-голяма популярност. Подобни тенденции са водени от желанието на хората да получат максимален комфорт и удобство във всичко и навсякъде.

Разбира се, максималната откровеност и женственост на моделите винаги е за предпочитане пред пижами с дълги ръкави и глухо деколте. Пижами с широки и къси шорти изглеждат много по-привлекателни от дълги, но удобни панталони. Но си струва да добавите интригуваща облицовка, като дантела, към този образ на скромно момиче и мистериозен, секси образ е готов. Всяко добавяне на грация и изтънченост, дори в най-малките детайли, ви позволява да промените стила на пижамата до неузнаваемост.

Къса пижама или дълга пижама, ярка или семпла, широката гама ви позволява да изберете вашия модел, този, в който сънят ще бъде спокоен и удобен.

Пижамата е важна част от съня. Разгледайте страхотни модели на textile.bg